Skip to main content

İngiltere'de satış lansmanı ve yeni İngilizce web sitesi

Pasante Healthcare'in Büyük Britanya distribütörü olarak satışlara başladığını ve Birleşik Krallık'taki tüm perakendecilere sunulduğunu duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu aynı zamanda adada MISTER SIZE için bir bilgi ve satış platformu olarak İngiltere web sitesinin açılışını da işaret ediyor. Yeni web sitemizi ve satın alma seçeneklerinizle ilgili tüm bilgileri şimdi www.mistersize.co.uk adresinde keşfedin.

Büyük Britanya'da Prezervatifler

Birleşik Krallık'ta NHS'den ücretsiz prezervatif alabilseniz bile, bunlar hala standart prezervatiflerdir. Mister Size ile 7 prezervatif boyutu arasından seçim yapabilir ve size tam olarak uyan prezervatifi alabilirsiniz. Buna ek olarak, Mister Size özellikle incedir ve bu nedenle çok hassastır, ancak standart bir prezervatif kadar güvenlidir. Mükemmel boyut, prezervatif çok büyükse kaymayacağı için daha güvenli hale bile getirebilir. Prezervatifiniz çok küçükse, penisinizi daraltır, daha az hissedersiniz ve prezervatif daha kolay yırtılır. Bu yüzden Mister Size prezervatifleri kullanmaya değer, farkı hissedeceksiniz.

Mister Size nereden alınır

Mister Size'ın Birleşik Krallık'taki lansmanı için aşağıdaki mağazalar mevcuttur:

Perakendeciler için iletişim

Büyük Britanya'da bir perakendecisiniz ve Mister Size prezervatiflerimizin hızlı ve gümrüksüz olarak teslim edilmesini istiyorsunuz. O zaman lütfen doğrudan İngiltere'deki toptancılarımızdan biriyle iletişime geçin, örn:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
Birleşik Krallık
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

Mister Size
Daha fazla makale

İyi seks mükemmel olmak zorunda değildir

Şimdi okuyun

Doğum kontrol hapı - seks sırasında gerçekten eşit haklar mı?

Şimdi okuyun

Prezervatif ve kayganlaştırıcı: seks işte böyle saat gibi işliyor

Şimdi okuyun