Skip to main content

Bahar uyanışı: Unutulmaz orgazmlar için 5 ipucu

Yoğun orgazmlar yaşamayı kim sevmez ki? Bazen cinsel yaşamlarımız cinsel hazzın azaldığı bir tür rutine girer - işte bu baharda daha iyi orgazmlar yaşamak için beş ipucu.

Daha fazla mastürbasyon yapın

Evet, doğru duydunuz - daha fazla mastürbasyon daha yoğun orgazmlara yol açar. Mahrem bölgenizi keşfederek sadece vücudunuzun daha fazla farkına varmakla kalmaz, aynı zamanda cinsel zevki artıran ve sizi bir dahaki sefere partnerinizle paylaşmak üzere içeriden bilgilerle donatan yeni ve farklı zevkli hisler ve duygular keşfedebilirsiniz. Erken boşalma ya da çok hızlı orgazm sorunu yaşıyorsanız, mastürbasyon yoluyla vücudunuzu biraz daha uzun süre beklemesi için eğitebilirsiniz. Bunu, örneğin doruğa ulaşmak üzere olduğunuzu hissettiğinizde 30 saniye duraklayarak yapabilirsiniz. Ne kadar uzun süre duraklar ve acele etmemeyi öğrenirseniz, sonunda sizi orgazma götüren zevkin zirvesine ulaşana kadar o kadar uzun süre dayanabilirsiniz.

Ön sevişmeye zaman ayırın

Ön sevişmeyi atlayıp doğrudan cinsel ilişkiye girmenin cazip gelebileceğini biliyoruz, özellikle de zamanınız veya enerjiniz kısıtlıysa. Ancak, ön sevişmeyi atlarsanız, orgazm olmadan önce bir dizi cinsel zevki kaçırırsınız. Ön sevişme sırasında vücut, doruk sırasında zevki artırmaya yardımcı olan birkaç iyi hissettiren hormon salgılar. Zevk ve ödül arayışından sorumlu bir nörotransmitter olan Dopamin, ön sevişme sırasında salgılanır ve zevk ve beklenti duygularının artmasına neden olurken, 'kucaklaşma hormonu' olan oksitosin, partnerinizle aranızdaki bağı ve yakınlığı güçlendirmeye yardımcı olur. Ön sevişme ayrıca erojen bölgeleri uyararak, cinsel organlara kan akışını artırarak, sizi 'ıslak' hale getirerek ve daha yoğun bir orgazm için kasları gererek vücudu cinsel ilişkiye hazırlamaya yardımcı olur. Son zamanlarda ön sevişmeyi atlıyorsanız, onu cinsel yaşamınıza geri getirmenin zamanı geldi - onsuz nasıl yaşadığınızı merak edeceksiniz!

Seks hayatınızı yeni pozisyonlarla renklendirin

Kabul edelim, özellikle de partnerinizle uzun süredir birlikteyseniz, cinsel bir rutine girmek kolaydır. Her seks yaptığımızda favori pozisyonlarımıza karar verebiliriz, ki bu pozisyonlar muhtemelen misyoner, cowgirl ya da doggy stilidir. Ancak Kama Sutra'daki 64'ten fazla pozisyonla, daha yoğun ve zevkli orgazm şansını artırabilecek henüz bilmediğiniz çok sayıda pozisyon ve teknik vardır. Buna ek olarak, yeni bir favori pozisyon bulmak, partnerinizle daha yakın bir bağ kurmanın ve cinsel sıkıntıyı en aza indirirken eğlenmenin harika bir yolu olabilir. Örneğin, daha önce hiç vajinal orgazm yaşamadıysanız, G noktasını uyarmak için pozisyon değiştirmek daha fazla cinsel zevk almanıza ve daha yoğun bir orgazm yaşamanıza yol açabilir.

Doğru nefes alma tekniğini öğrenin

Tantrik nefes alma, bedenlerimizdeki hassasiyeti, farkındalığı ve cinsel enerjiyi artırarak cinsel hazzı artırabilen ve daha yoğun orgazmlara yol açabilen bir tekniktir. Bu, yavaş, derin nefes almaya odaklanarak ve cinsel ilişki sırasında vücutta hareket eden cinsel enerji akışını görselleştirerek yapılır. Bu tekniğin genital bölgedeki kan akışını ve hassasiyeti artırarak daha fazla uyarılma ve cinsel hazza yol açtığına inanılıyor. Eğer daha yoğun orgazmlar yaşamak istiyorsanız, neden bu tekniği denemiyorsunuz?

  • Yaklaşık 5 saniye boyunca burnunuzdan yavaşça ve derin nefes alın.
  • Nefes alırken midenizin yükseldiğini hissetmelisiniz - buna diyafram nefesi denir ve cinsel uyarılmayı artırmaya ve kontrol etmeye yardımcı olabilir.
  • Nefesinizi 1-2 saniye boyunca tutun.
  • Yaklaşık 5 saniye boyunca burnunuzdan yavaşça nefes verin.

Bu tekniği ne kadar sık uygularsanız, daha uzun ve daha yoğun orgazmlara ulaşmak o kadar kolay olacaktır.

Doğru boyutta prezervatif kullandığınızdan emin olun

En büyük efsanelerden biri prezervatiflerin rahat olmadığıdır - ve bu yanlış kanı gerçeklerden daha uzak olamaz. Bazı insanların prezervatifleri sevmemesinin nedeni, cinsel zevki azaltan ve aynı zamanda güvenliğe zarar veren yanlış boyutta takmalarıdır. Çok büyük bir prezervatif cinsel ilişki sırasında kayabilir ve penise karşı sıkı değilse uyarımı ve sürtünmeyi azaltabilir, çok sıkı bir prezervatif ise şaftı sıkıştırarak rahatsızlığa veya kan dolaşımının azalmasına neden olabilir. Prezervatif takarken prezervatifin kendisi hakkında daha fazla düşünürseniz veya prezervatif size rahatsızlık verirse, cinsel deneyime daha az konsantre olabilir ve cinsel ilişkiden daha az keyif alabilirsiniz. Daha yoğun bir orgazm şansınızı artırmak için, bu nedenle doğru prezervatif boyutunu kullandığınızdan emin olmalısınız. Sizin için doğru prezervatif boyutunu hızlı ve kolay bir şekilde belirleme fırsatını şimdi değerlendirin.

Prezervatif boyutunu şimdi belirleyin

Mister Size
Daha fazla makale

İyi seks mükemmel olmak zorunda değildir

Şimdi okuyun

Doğum kontrol hapı - seks sırasında gerçekten eşit haklar mı?

Şimdi okuyun

Prezervatif ve kayganlaştırıcı: seks işte böyle saat gibi işliyor

Şimdi okuyun