Skip to main content

Fark yaratan kumpas - Condom Sizer'ımız

Kumpas genellikle metroloji ve ticarette nesnelerin uzunluk, çap ve kalınlıklarının doğru ölçümlerini yapmak için kullanılan hassas bir alettir. Pek çok kişinin evindeki kişisel alet çantasında bazen kumpas olarak da adlandırılan kumpaslar bulunur. Kumpaslar hassas aletlerdir ve diğer birçok ölçüm aletinden daha yüksek doğruluk sunarlar. Kullanımları çok kolaydır, örneğin çapı ölçmek için kumpası bir nesnenin etrafına itmeniz ve çapı ölçekte okumanız yeterlidir.

MISTER SIZE olarak, prezervatif boyutunuzu çok kolay ve doğru bir şekilde ölçebilmeniz için bu basit ve hassas prensipten yararlandık ve bu nedenle Prezervatif Boyutlandırıcıyı geliştirdik. Elbette, Condom Sizer'ımız penisinizi korumak için bazı kumpaslar gibi keskin kenarlara sahip değildir.

Prezervatif Ölçerimizi ereksiyon halindeki penisinizin etrafına bir kumpas ölçer gibi yerleştirebilir ve alet ile aynı şekilde çapı ölçmek için kullanabilirsiniz. Ancak, çap prezervatif boyutuyla aynı olmadığından ve önce dönüştürülmesi gerektiğinden, ölçeği prezervatif boyutunu gösterecek şekilde tasarladık. Bu nedenle, yeniden hesaplamak zorunda kalmadan prezervatif boyutunu doğrudan ölçün ve okuyun.

Prezervatif Boyutlandırıcıyı nereden temin edebilirsiniz?

Prezervatif Ölçerimiz giderek daha fazla mağazada bulunmaktadır, örneğin şu anda buradan sipariş verebilirsiniz:

Ne yazık ki Condom Sizer henüz Türkiye'de mevcut değil

Prezervatif Boyutlandırıcımız çok işlevlidir

Prezervatif boyutunu belirlemeyi kolaylaştırma amacına ek olarak, Prezervatif Boyutlandırıcımız birkaç başka kullanım olanağı daha sunar.

Eğlenceli hediye

Elbette Prezervatif Boyutlandırıcıyı sadece kendiniz için değil, aynı zamanda kesinlikle hatırlanacak komik ve sıra dışı bir hediye olarak da kullanabilirsiniz, sonuçta herkes prezervatif kullanırken en iyi şekilde korunmak için prezervatif boyutunu bilmelidir.

Acil durum buz kazıyıcı

Kaliper göstergemiz sağlam plastikten yapılmıştır ve çok fazla şeye dayanabilir. Dolayısıyla, don aniden gelir ve aracınız donarsa, sık sık olduğu gibi buz kazıyıcınız yine kaybolabilir. Biraz küçük olsa bile, acil durumlarda Prezervatif Boyutlandırıcımızı da kullanabilirsiniz.

Rubellozları kazımak veya etiketleri çıkarmak için

Her zaman bozuk para olmak zorunda değil, Prezervatif Boyutlandırıcımız elbette rubelloları kazımak için de kullanılabilir. Bunun için yeterince sağlamdır. Sağlam plastik kartımız biraz daha sıkı olan etiketlerde de yardımcı olabilir. Kenarı etiketin üzerine yerleştirin ve etiketi serbest bırakmak için itin.

Şişe açacağı

Sağlam tasarımı sayesinde, kaliper göstergemiz biraz pratikle şişe açacağı olarak da kullanılabilir. Sadece bir deneyin, kesinlikle mükemmel değil ama acil durumlarda işe yarıyor.

Mister Size
Daha fazla makale

MISTER SIZE Hikayesi - Mükemmel prezervatif deneyimi vizyonu

Şimdi okuyun

Doğru prezervatif boyutunu 4 basit adımda belirleyin

Şimdi okuyun

Mister Size ekibi

Şimdi okuyun