Skip to main content

Yanlış bedende olduğunuzda ne olur: Noel Baba'dan 12 komik hikaye

Yanlış bedene sahipseniz ne olur? Noel Baba'dan 12 komik hikaye ile yanlış beden takmanın neden kaosa ve rahatsızlığa yol açabileceğini ve Mister Size prezervatifin neden bu Noel'de alabileceğiniz en iyi hediye olduğunu öğrenin.

İlk Noel hikayesi

Size bir hikaye anlatayım: Birkaç yüzyıl önce, Mary adındaki elflerimden biri, burunlu ayakkabılarını kırmış ve yerine yenisini almayı unutmuştu. Onları tamir edecek zamanı olmadığından, atölyede gömülü bulduğu eski büyük bir çift giymek zorunda kaldı. Küçük ayaklarını bu büyük yeşil terliklerin içine soktu ve bütün gün rahatsız ayakkabılarla dolaştı, her adımda tökezledi. Tüm çabalarına rağmen zavallı Mary o gün yapmak istediği hiçbir işten memnun kalmadı. O günden beri Mary her zaman doğru numara ayakkabı giydiğinden emin olur ve yanında yedek bir çift bulundurur... kırılma ihtimaline karşı.

İkinci Noel hikayesi

Bir keresinde İngiltere'nin güneyinde küçük bir köydeki bu şirin, küçük sazdan kulübeye gelmiştim. Karlı bacanın dibine vardığımda şöminenin üzerinde iki çocuk çorabının asılı olduğunu gördüm. Çocuklardan biri çok büyük bir kırmızı çorap asmıştı, bu yüzden bacadan aşağı sarkıyordu - daha fazla hediye umuduyla, diye düşündüm kendi kendime. Ama kırmızı Noel çantamdan bir hediye almaya gittiğimde, arkamı döndüm ve uzun kırmızı çorabın alev aldığını gördüm! Yangını söndürmeyi başardım ama orada olmasaydım kim bilir neler olurdu? O günden bu yana, çok uzun bir çorabın neden olabileceği tatsız sürprizlerden kaçınmak için insanlara çorapları doğru boyutta asmalarını hatırlatmaya çalışıyorum.

Üçüncü Noel hikayesi

Geçen Noel'de, elfler bana o kadar çok hediye vermişti ki, hepsini nasıl teslim edeceğim konusunda endişelenmem gerekti. Zaman kazanmak için tüm hediyeleri hazırladığım orta boy sarı çuvala doldurabileceğimi düşündüm. Zor bir işti ve inleyerek daha fazla hediyeyi çuvalıma doldurmak için uğraştım. İşe yaradığını düşündüm ve hediyelerimi teslim etmeye başlayıp çuval yırtılana.... hediyeler etrafa saçılana kadar kendimden oldukça memnundum. ve hediyeler her yere saçılana kadar. Bugün her zaman elflerin bana doğru boyutta bir çuval verdiğinden emin oluyorum.

Dördüncü Noel hikayesi

Bir zamanlar, Noel arifesinde atölyemden ayrılmak üzereydim. Hediyeler kızağın üzerindeydi, ren geyikleri yemek yemiş ve üzerlerine sihirli peri tozu serpilmişti ve ben de büyük kırmızı takımımı giymiştim. Koltuğumda oturuyordum, dizginler elimdeydi ve tam yola çıkmak üzereydim ki arkamda büyük bir gürültü duydum. Arkamı döndüm ve kızağımda büyük bir delik olduğunu fark ettim. Elfler hemen olay yerine geldiler ve yeni kızağımızı getirdiler - hediyelerin hepsi yeniden yüklendi ve ren geyikleri yeni kızağa bağlandı - ama büyük bir sorun olduğunu fark ettik. Kızak büyük miktardaki hediyeler için çok küçüktü, çuval sürekli kızaktan kayıyordu. İşte o zaman mükemmel boyuttaki kızağımın ne kadar önemli olduğunu anladım ve bir daha asla yanlış boyutta bir kızak kullanmayı hayal edemezdim.

Beşinci Noel hikayesi

Viktorya döneminden kalma eski bir evin çatısına inmek üzereyken aşağıya baktım ve yemek masasında tek başına oturan, elinde çatal ve bıçakla Noel yemeğini yemeye hazırlanan bir adam gördüm. Daha yakından baktığımda, kısa bir süre önce hediye olarak aldığı ve şimdi başına geçirdiği Noel şapkasının çok büyük olduğunu ve gözlerinin üzerinden kayarak yemeğini yemesini engellediğini fark ettim. Oh, nasıl da eğlendim! Noel yemeğini gözleri bağlı yemeye çalıştı. Ho Ho Ho!

Altıncı Noel hikayesi

Bir keresinde bacaya nasıl sıkıştığımı duydunuz mu? Çok fazla lezzetli şekerleme yemiştim ve büyük yuvarlak göbeğim bacaya sığmayacak kadar büyüktü - patlayacak gibi hissediyordum. Sakalım simsiyahtı, her yerim is içindeydi ve burnum da karıncalanıyordu. O andan itibaren, yanlış boyuttaki bacadan geçmenin korkunç derecede rahatsız edici olduğunu hep hatırlıyorum - yanlış boyutta prezervatif takmaktan pek de farklı değil.

Yedinci Noel hikayesi

Size bir mağazada çalıştığım zamanı anlatmış mıydım? Yardımcım hastaydı ve benden onun yerine bakmam istendi. Dükkan Noel ışıklarıyla güzelce aydınlatılmıştı ve herkes çok neşeli ve şamatalıydı, çocuklar kucağıma oturup Noel için ne istediklerini söyleyebiliyorlardı. Bir baba çocuğunu kucağıma oturttuğunda başımı kaldırdım ve yeşil Noel kazağının çok küçük olduğunu, dolayısıyla karnının göründüğünü fark ettim - çok dar görünüyordu. Kendi kendime kıkırdadım, büyük yuvarlak göbeğimi salladım ve çocuğa babasına gerçekten uyan bir Noel kazağı gönderip gönderemeyeceğimi sordum. Umarım bu Noel'e sığmayan tek şey bu olur! Ho Ho Ho.

Sekizinci Noel hikayesi

Bir Noel'de, elfler ve ben atölyede ertesi gün teslim edilecek Noel hediyelerinin geri kalanını paketliyorduk ki birden elflerden birinin hayal kırıklığı içinde çığlık atmaya başladığını duyduk. Neler olduğunu görmek için koştuğumuzda, masanın üzerinde sadece çok küçük bir ambalaj kağıdı parçası olan kare bir kutu gördük - elfin ambalaj kağıdı çok küçüktü. Hediyesini doğru ölçmemişti ve küçük kağıtla sarmaya çalışıyordu. Elfe, hediyesini sarmadan önce her zaman ölçmesi gerektiğini, böylece tam olarak oturacağını söyledim.

Dokuzuncu Noel hikayesi

Bir Noel'de bir ailenin mükemmel büyüklükte olduğunu düşündükleri bir hindiyi çok küçük bir fırına sığdırmaya çalıştığına şahit oldum. Yapabileceklerini düşündüler ve bu hindiyi fırına itip sıkıştırdılar - ama sığdı mı? Kapı kapatılabildi ama hindi o kadar ezilmişti ki düzgün pişemedi, suyu dışarı sızdı ve Noel yemeği mahvoldu. Kıssadan hisse? Her zaman doğru boyutta fırınla hazırlıklı olun.

Onuncu Noel hikayesi

Bir süre önce, bir Noel ağacını süslerken gerçekten aptalca bir hataya tanık olmuştum. Bir aile orta büyüklükte bir Noel ağacı satın almış ve onu süsleme aşamasındaydı. Peri ışıklarını kutudan çıkarıp ağacın etrafına sarmaya başladıklarında, kısa süre sonra doğru uzunluğu ölçmediklerini fark ettiler, bu nedenle peri ışıkları sadece ağacın tepesine sarılabiliyordu ve - bir de ne görsünler - kablo çok kısa olduğu için prize bile takılamıyordu! Kendimi o kadar kötü hissettim ki, satın almadan önce her zaman ölçmeniz gerektiği tavsiyesiyle onlara doğru boyutta ışıklar gönderdim.

On birinci Noel hikayesi

Büyük mağazalardaki küçük Noel kazağını giyen adamın hikayesini hatırlıyor musunuz? Ertesi yıl aynı adam geri geldi - ve çocuğunu da yanında getirdi. Yeni bir Noel kazağı almıştı ama bu geçen yıl giydiğinden daha kötü görünüyordu - iki beden büyüktü ve her yerinden kumaş sarkıyordu. Zavallı adam - satın almadan önce sadece doğru bedeni tahmin etmişti, bu yüzden iki kazak da üzerine tam oturmamıştı. Onu Noel kazağı bölümüne götürdüm ve bedeninin alındığından ve doğru bedeni aldığından emin oldum - eğer ölçmezseniz, hangi bedenin doğru olduğunu nasıl bilebilirsiniz?

On ikinci Noel hikayesi

Uzun zaman önce eşimden Kuzey Kutbu'ndaki kutlamalar hakkında bir Noel konuşması yapması istenmişti. Bu vesileyle, kendisini sıcak ve rahat tutması için bir çift kırmızı ve beyaz çorap örmüştü. Ancak konuşma sırasında çoraplar sürekli aşağı kayıyor ve tekrar tekrar yukarı çekmesi gerekiyordu. Eşim çok utanmıştı - çorapları bir beden büyük örmüştü. O anda, yanlış beden giymekten daha kötü bir şey olmadığını fark etti, bu nedenle kendine yeni çorap örerken çoraplarının tam oturup oturmadığını her zaman iki kez kontrol ediyor.

On iki Noel hikayesinde yanlış bedene sahipseniz neler olacağını görebilirsiniz. Size Noel hediyesi gibi hissettirecek bir sır verelim: Mister Size prezervatif ile artık çok küçük gelen ve her an patlayabilecek bir prezervatif ya da çok büyük gelen ve her an kayabileceği için sizi tam olarak koruyamayacak bir prezervatif takma konusunda endişelenmenize gerek yok. Yedi farklı boyutuyla, gerçekten herkes için doğru boyut vardır. Size uyan ve mükemmel boyutta olan bir prezervatif gerçekten herkes için bir hediyedir!

Mükemmel prezervatif bedeninizi şimdi bulun

Mağazamızdaki farklı prezervatif boyutlarımızı şimdi keşfedin:

Doğrudan mağazaya

Mister Size
Daha fazla makale

İyi seks mükemmel olmak zorunda değildir

Şimdi okuyun

Doğum kontrol hapı - seks sırasında gerçekten eşit haklar mı?

Şimdi okuyun

Prezervatif ve kayganlaştırıcı: seks işte böyle saat gibi işliyor

Şimdi okuyun