Skip to main content

Daha fazlasını yapın - kişisel kafa sinemanızdaki seks fantezileriyle

Tatmin edici bir aşk hayatı için beş fikir

Şu anda seks oldukça iyi gidiyor ve biraz canlanma zamanı mı geldi? Yeni bir şeyler denemek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Ya da sadece kendi başınıza birkaç şehvetli an yaratmak ve bunların tadını sonuna kadar çıkarmak mı istiyorsunuz? O zaman baş sinemanızı tekrar açın ve kendinizi en gizli fantezilerinize bırakın. Burada birkaç heyecan verici fikir ve düşünce bulacaksınız.

Birine mi kızdınız ya da kendinizi bir türlü kapatamıyor musunuz? Kafa sinemasına ...

Kişisel zihinsel sinemanız kesinlikle altın değerindedir - günlük hayatta bile. Örneğin, yeni patronunuz sizi inanılmaz derecede sinirlendirdiğinde smoothie'nizi onun başından aşağı döktüğünüzü hayal edersiniz. Ya da otobüs şoförünün tam sizden uzaklaşmak üzereyken lastiğinin patlaması gibi. Zihnimizde her şey bir anlığına farklı olabilir ve günümüzü biraz daha tatlı hale getirebilir. İster küçük bir intikam fantezisi olsun, ister sıkıcı bir zorunlu derste otururken bir macera tatili düşüncesi.

Kafa sinemamız seks sırasında da oldukça havalıdır. Çünkü bizi gerçekten neyin tahrik ettiğini tam olarak gösterir - herhangi bir porno filmden çok daha fazlasını. Ve daha iyi girmemize ya da sadece bir vites yükseltmemize yardımcı olur. Henüz yapmadıysanız, bir deneyin!

Kafanızın içinde hangi filmler oynuyor? - En popüler seks fantezileri

Kafamızdaki sinemada ne oynadığına istediğimiz zaman kendimiz karar verebiliriz. Bu yüzden kendinizi eğlenceli ve sizin için iyi olan filmlerle şımartın. Karıncalanma erotizmi söz konusu olduğunda, çok popüler olan birkaç seks fantezisi vardır. Size ilham vermelerine izin verin:

Yabancılarla seks

Birçok insan kendini toplum içinde seks yaparken hayal etmeyi sever - belki de gizemli yeni bir tanıdıkla bile. Örneğin, sokakta bir arka sokakta, parkta koşarken veya bir disko tuvaletinde spontane bir karşılaşma sırasında. Şaşılacak bir şey yok - ne de olsa bu konuda heyecan verici derecede kötü bir şey var ve beklenmedik bir macera genellikle kulağa oldukça heyecan verici geliyor. Bunu gerçekte isteyip istemediğiniz ise başka bir soru. Ancak kafa sinemanız için bir kısa film olarak kesinlikle tavsiye edilebilir.

Baskınlık ve bağlılıkla dolu bir macera

'Grinin Tonları'ndan bu yana, baskınlık ve esaret oyunları BDSM sahnesinin dışında da büyük bir arzu uyandırdı. Kendinizi tamamen partnerinize teslim ettiğinizi ve ne yapmanız gerektiğine onun karar verdiğini hayal edin. Hatta belki de oldukça ateşli bir pozisyonda tamamen hareketsiz bir şekilde bağlanmışsınızdır. Ne kadar ileri gitmek istediğinize siz karar veriyorsunuz ...

Yıldızlarla veya "saygın kişilerle" seks

Favori yıldızınız, patronunuz, profesörünüz ya da meslektaşınızla sıcak bir aşk macerası da heyecan vericidir. Sizde beklenmedik duyguları tetikleyen her kim olursa olsun, kişisel zihinsel sinemanızda arzularınızı özgür bırakabilir ve zihninizdeki maceranın tadını çıkarabilirsiniz. Bu, 25 yaşındaki Isa'nın Cosmopolitan 'a açıkladığı gibi, aslında nefret ettiğiniz patronunuzla bile işe yarayabilir.

Üçlü ya da grup seks

Aynı anda birkaç partner tarafından alınmak aslında oldukça yaygın bir fantezidir. Çoğu insan bunu gerçek hayatta asla denemeyecek olsa bile. Ama en azından birkaç el ve ağız tarafından okşanmak ve seks sırasında tüm harika olasılıkları aynı anda hissetmek fikri ... biraz ateşli!

Peki, fantezileriniz sizi daha mı iyi hale getiriyor? O zaman kendinizi bırakın ve gösterinin tadını çıkarın ...

"Son kelepçe de kapanırken birden fark ediyorum: Artık geri dönüş yok. Tamamen onun merhametine kalmıştım. Ve aynı zamanda içimde arsız bir merak var: Şimdi bana ne yapacak? Tüm vücudum karıncalanıyor ve beklentiyle bekliyorum. Yarım sonsuzluk gibi geliyor. Ve sonunda elleri kalçalarımdan yukarı kaydığında, sanki ..."

Seks sırasında başka bir şey düşünürsem vicdan azabı çekmem gerekmez mi? Ve fantezilerim gerçekten normal mi?

Hayattaki pek çok şeyde olduğu gibi, kişisel kafa sineması söz konusu olduğunda da genellikle endişeler vardır: Seks sırasında başka bir şey düşünürsem partnerime karşı düşüncesiz davranmış olmaz mıyım? Ya da daha kötüsü, başka birini?

Ve tabii ki bu bize garip gelebilir - hatta belki de karşımızdaki kişiyi aldatıyormuşuz gibi. Ta ki zihinsel sinemayı ilk etapta neden açtığımızı fark edene kadar: Bizi harekete geçirmek ve diğer aptalca düşünceleri engellemek için. Sonuçta, ateşli fantezilere dalmak, seks sırasında ofisteki stresi ya da gecikmiş vergi iadesini düşünmekten kesinlikle daha güzeldir. Ya da siz ne düşünüyorsunuz? Partnerinizi sevdiğiniz ve halihazırda başka birini düşünmediğiniz sürece, zihninizdeki küçük maceralar gayet iyidir. Sonuç olarak ikiniz de daha iyi seks yapacaksınız.

Aynı şey fantezilerimizin doğası için de geçerlidir - ilk başta ne kadar zor veya garip görünseler de. Gerçek hayatta itiraf etmek istemediğimiz her şeyi kafamızdaki sinemada yaşayabiliriz. Vicdan azabı çekmemize ya da suçluluk duymamıza gerek yoktur. Bir hırsız tarafından tecavüze uğramak gibi fanteziler bile çoğu insanın düşündüğünden çok daha yaygındır. Ve eğer başkalarının iğrenç bulabileceği fikirleri seksi buluyorsanız? Ne olmuş yani! Ne de olsa bu sizin kafa sinemanız ve programı siz belirliyorsunuz. Can sıkıcı tabular olmadan. Hayvanlar ve çocuklar dışarıda bırakıldığı sürece, hemen hemen her şey tamamdır. Bu yüzden gizli fantezilerinizin tadını çıkarın ve başkalarının ne düşüneceği konusunda endişelenmeyin. Genellikle asla açıklamayacakları kendi kirli fantezileri vardır.

"Ders bittiğinde herkes ayağa kalkıyor ve amfiyi terk ediyor. Birden göğsümde bir el hissediyorum, beni aniden durmaya zorluyor. Hâlâ sana söyleyecek bir sözüm var. Profesörümüz bana sert bir bakış atıyor ve bacaklarım birden tereyağı gibi yumuşuyor. Bu kompozisyonla mı ilgili? Bu kadar kışkırtıcı yazmamalıydım. Ama sonra dedi ki: "Yazdıklarını gerçekten beğendim. Ve beni meraklandırdı. Seninle daha detaylı konuşmak istediğim bir şey daha var..."

Peki ya hayal gücü tek başına yeterli değilse...?

Bazen bir adım daha ileri gitmek ve seks fantezilerimizi gerçek hayatta denemek isteriz. Bu o kadar da zor değil - ne de olsa aynı şekilde hisseden pek çok insan var. İsteklerinizi net bir şekilde iletirseniz, fantezilerinize uygun oyun arkadaşları bulmak için tanışma platformlarını kullanabilirsiniz. Hatta bazen hiç beklenmedik bir anda barda, süpermarkette ya da kendi ilişkinizde bile bunu söyleyebilirsiniz. Önemli olan, bunu önceden ayrıntılı olarak tartışmanızdır. Böylece ne istediğiniz ve sınırların nerede olduğu netleşir. Ve fantezilerinizde, onların kaymasına izin verebilirsiniz, ancak gerçek hayatta elbette aşağıdakiler her zaman geçerlidir: prezervatifleri unutmayın.

"İri elleriyle beni kavrıyor ve duvara doğru sıkıca bastırıyor. Ben kot pantolonunun fermuarını ararken öpüşüyoruz ve sonunda onu tutuyorum. Sonra hissettiğim şey hoşuma gitti. Elbisemi yukarı çekiyor ve içime giriyor. Bir an önce birinin bizi izliyor olabileceğinden korkuyordum. Şimdi bu düşünce beni daha da tahrik ediyor ..."

Mister Size
Daha fazla makale

İyi seks mükemmel olmak zorunda değildir

Şimdi okuyun

Doğum kontrol hapı - sekste eşitliği sağlamak için gerçekten doğru yol mu?

Şimdi okuyun

Prezervatif ve kayganlaştırıcı - böylece seks saat gibi işler

Şimdi okuyun