Skip to main content

Büyük Stern.de prezervatif karşılaştırmasında 1 numara - MISTER SIZE "çok iyi" olarak değerlendirildi

Mükemmel uyum sağlayan prezervatiflerden faydalanmak isteyenler için iyi haber: Almanya'nın en büyük haftalık dergilerinden birinin online portalı olan Stern.de'nin Mart 2023 prezervatif karşılaştırmasında MISTER SIZE prezervatiflerimiz 1,2 puanla birinci oldu!

MISTER SIZE'ı bu kadar özel yapan nedir?

Toplam 7 farklı kalıbı ile MISTER SIZE, diğer birçok üreticinin portföyünde bile bulunmayan bedenlere de hitap ediyor. Bu, örneğin ortalamadan büyük veya ortalamadan küçük penise sahip erkeklerin kendilerine mükemmel şekilde uyan prezervatifi bulabilecekleri anlamına gelir. Sonuç: kayma veya kesilme olmadan rahat bir uyum. Buna ek olarak, birinci sınıf doğal kauçuk lateks bileşimimiz yumuşak ancak yırtılmaya karşı dayanıklıdır, bu da MISTER SIZE prezervatiflerini gofret inceliğinde ancak sağlam hale getirir.

MISTER SIZE prezervatifleri Malezya'da dünyanın en büyük prezervatif üreticisi olan Karex tarafından üretilmektedir. Bu nedenle en yüksek kalite standartlarına tabidirler ve AB Direktifi 93/42 EEC uyarınca sertifikalı tıbbi ürünler olarak sınıflandırılırlar.

En yüksek puan olan 1.2'den (= Çok İyi) çok memnunuz ve müşterilerimizden gelen güven ve olumlu geri bildirimler için minnettarız!

Mister Size
Daha fazla makale

Prezervatifi düzgün takmak - can sıkıcı olmadan nasıl yapılır

Şimdi okuyun

Arkadaşlık+, birleşme, açık ilişki ve çok eşlilik - modern ilişki modellerinde ne var?

Şimdi okuyun

Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun - penisimi seviyorum

Şimdi okuyun