Skip to main content

Eczanede prezervatif boyutları - Mister Size artık Müller'de

Prezervatif rafında devrim

Kim çok küçük bir ayakkabı ya da çok geniş bir pantolon almayı düşünür ki? Kesinlikle hayır: kıyafet uymalıdır. Ancak bir erkeğin en iyi parçası genellikle yanlış bedende verilir. Basit bir nedenden ötürü, prezervatifler eczanelerde genellikle yalnızca iki farklı bedende bulunur. Tam oturmayan kauçuk sadece korumayı bozmakla kalmaz, aynı zamanda eğlenceyi de bozar.

Bizim beden prezervatiflerimiz bir süredir eczanelerde mevcut olsa da, şimdi Mart 2022'nin sonundan itibaren ilk kez ülke çapında raflarda yer alacak: Müller eczane zinciri burada öncü bir rol oynuyor ve şimdi 650 Alman mağazasının tamamında Mister Size'ı stokluyor.

Ambalajın üzerindeki koyu mavi şerit penis genişliğini gösterir, böylece erkekler (veya kadınlar) 7 prezervatif boyutumuzdan doğru prezervatifi seçebilir. Hala tam olarak emin değilseniz, Müller mağazalarındaki prezervatif raflarında asılı olan 30.000'den fazla ücretsiz ölçüm bandından birini alabilir ve evde ölçebilirsiniz. Birçok müşteri, büyük bir İsveç mobilya mağazası zincirinin pratik kağıt ölçüm bantları prensibini zaten biliyor olacak ve şimdi Mister Size'da da benzer şekilde çalışıyor. Alternatif olarak, Mister Size'ın üç farklı prezervatif boyutuna sahip yeni test setleri Müller mağazalarında mevcuttur ve bunlar evde pratik olarak test edilebilir.

Mister Size'ın eczanelere girmiş olmasından ve bu sayede mağazalarda daha kolay bulunabilir hale gelmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Birçok çiftin bir "aha" deneyimi yaşayacağından eminiz. Mister Size ile meşhur "uyuyor, oturuyor, sallanıyor ve havası var" artık geçmişte kaldı.

Mağazada ve online mağazada mevcuttur

Almanya'daki 650 Müller mağazasında bulunmasının yanı sıra, artık Mister Size prezervatiflerini Müller online mağaz asından da sipariş edebilir ve mağazanıza ya da doğrudan evinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Mister Size
Daha fazla makale

Prezervatifi düzgün takmak - can sıkıcı olmadan nasıl yapılır

Şimdi okuyun

Arkadaşlık+, birleşme, açık ilişki ve çok eşlilik - modern ilişki modellerinde ne var?

Şimdi okuyun

Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun - penisimi seviyorum

Şimdi okuyun