Skip to main content

Prezervatiflerimiz artık İspanya'da da mevcut

İspanya'da prezervatif mi arıyorsunuz? Yeni İspanyolca web sitemizde ürün yelpazesinde Mister Size bulunan ilk mağazalarımızı keşfedin: www.mistersize.es

İspanya'da prezervatifler

İspanya, mizacı ve Akdenizli yaşam sevinciyle tanınır. Sadece bir veya iki bedende bulunan standart prezervatifler buraya hiç uymaz. Artık Mister Size ile İspanya'da prezervatifle kaygısız seksin tadını çıkarabilirsiniz. 7 prezervatif boyutumuz ve Mister Size'ın ekstra ince duvar kalınlığı sayesinde, tam hissi yaşarsınız ve cinsel ilişkinin tadını çıkarabilirsiniz. MISTER SIZE prezervatifleri yüksek kaliteli doğal kauçuk lateksten yapılmıştır ve tıbbi bir ürünün tüm kalite standartlarını karşılar. Doğru boyut sayesinde, hiçbir şey kaymadığı veya sıkışmadığı için daha da fazla güvenlik sunarlar. Şimdi kendiniz görün!

İspanya'da Mister Size satın alın

Mister Size prezervatifinizi şu anda aşağıdaki mağazalardan satın alabilirsiniz:

Perakendeciler için iletişim

İber Yarımadası, yani İspanya ve Portekiz için, yerel bir perakendeci olarak doğrudan sizin için bir satış ortağımız var. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen satış ortağımızla veya doğrudan bizimle iletişime geçin. Ayrıca, bayilerimizin doğrudan indirebileceği ve bayi alanımızda bulabileceğiniz kapsamlı bir resim, bilgi ve pazarlama materyalleri koleksiyonu hazırladık.

İspanya ve Portekiz için satış ortağımız:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
İspanya
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Daha fazla makale

Prezervatifi düzgün takmak - can sıkıcı olmadan nasıl yapılır

Şimdi okuyun

Arkadaşlık+, birleşme, açık ilişki ve çok eşlilik - modern ilişki modellerinde ne var?

Şimdi okuyun

Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun - penisimi seviyorum

Şimdi okuyun