Skip to main content

En popüler 12 diğer dilde prezervatif

Yaz tatili gelebilir, listemizle tatildeki her ateşli flört için mükemmel bir şekilde hazırsınız.

Tatiliniz gelebilir!

Her zaman olduğu gibi, yaz seyahat etmek için popüler bir zamandır. Sıcak havalar sizi sadece iyi bir ruh haline sokmakla kalmaz, aynı zamanda tuhaf tatil flörtlerine de yol açabilir. Kondom kelimesini en önemli 12 dile çevirdik, böylece en kritik anda dilinizi kaybetmezsiniz ve gölgede 30 derecenin üzerindeyken bile güvenliği düşünebilirsiniz:

  1. Fransızca - préservatif: Aşkın dilinde, ister iç kesimlerde, ister Akdeniz'de ya da Atlantik kıyısında tatile gidiyor olun, elbette her zaman tüm olasılıklara hazırlıklı olmalısınız!
  2. İspanyolca - condón: İster Mallorca'nın gece hayatında ister Barselona'nın plajında olun, İspanya'da işler kızıştığında yanınızda prezervatif bulundurmalı ya da satın alabilmelisiniz.
  3. Yunanca - προφυλακτικό (profylaktikó): Yunanistan'daki tatilinizde her şeye en iyi şekilde hazırlıklı olmak için bu kelimeye aşina olmalısınız. O zaman Yunan güneşi altında tatil flörtünüzün önünde hiçbir şey duramaz!
  4. Hırvatça - kondom: Hırvatistan Adriyatik'i fevkalade güzeldir ve bir tatil tanışması çabucak yapılır! Bu yüzden doğru kelimeleri hızlıca öğrenin!
  5. İsveççe - kondom: Çoğulu "kondomer" dir. Bu nedenle İskandinavya tatilinde bile kelime dağarcığını hatırlamak zor değildir.
  6. Danca - kondom: Kuzeyde de işler sıcak olabilir ve kelimeleri hatırlamak o kadar da zor değildir!
  7. Hollandaca - condoom: Hollanda'da prezervatif konusunda uzmanlaşmış özel dükkanlar bile var, yani artık prezervatif almanın önünde hiçbir engel yok.
  8. Tayca - ถุงยาง (T̄hung yāng): Tropik iklimlerde bile, güvenlik her zaman önce gelmelidir, bu nedenle yerel olarak prezervatif satın almanın yanı sıra, elbette eşleşen prezervatiflerinizi de yanınıza alabilirsiniz!
  9. Almanca - Kondom: Eski güzel Almanya'ya mı seyahat ediyorsunuz? Orada birçok mağazadan prezervatif satın alabilirsiniz.
  10. Macarca - Óvszer: Tatilinizin tadını Balaton Gölü'nde de çıkarabilirsiniz ve prezervatifiniz biterse, biraz daha satın alabilirsiniz.
  11. Bulgarca - презерватив (prezervativ): Karadeniz'de hava çok sıcak! Ancak, güvenliğiniz ihmal edilmemelidir.
  12. İngilizce - Condom: İngilizce dünyanın birçok yerinde anlaşılmaktadır. Yani neredeyse her yerde "Condom" ile idare edebilirsiniz.

Tatil yaptığınız yerde Mister Size prezervatif satın almak istiyorsanız, ilgili ülke sayfalarında doğru mağazaları bulabilirsiniz. Ne yazık ki, Mister Size her zaman yerel olarak mevcut değildir, bu nedenle güvenli tarafta olmak istiyorsanız, tatilde yanınıza bir paket prezervatif alın.

Mister Size
Daha fazla makale

Prezervatifi düzgün takmak - can sıkıcı olmadan nasıl yapılır

Şimdi okuyun

Arkadaşlık+, birleşme, açık ilişki ve çok eşlilik - modern ilişki modellerinde ne var?

Şimdi okuyun

Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun - penisimi seviyorum

Şimdi okuyun