Skip to main content

Prezervatif uygulaması - Mister Size için resmi kılavuz

Prezervatif kullanırken nelere dikkat etmeliyim? Prezervatifi nasıl doğru kullanabilirim? Prezervatif kullanımı hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Başlamadan önce

Mister Size'ın prezervatifleri temelde kullanımı kolay ve eğlencelidir. Doğru kullanıldığında, gebelikleri ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların bulaşmasını önlemeye yardımcı olurlar. Optimum koruma için uygun prezervatif boyutunuzu bilmeli veya belirlemelisiniz. Prezervatif kullanımıyla ilgili tüm talimatları bu makalenin sonunda ve tabii ki resmi olarak her prezervatif paketinde bulabilirsiniz.

Sizin için doğru prezervatifi bulduktan sonra, prezervatifin ambalajına yakından bakın ve hasar olup olmadığını kontrol edin. Ambalaj açıkça hasar görmüşse prezervatifi çöpe atmalısınız. Kendi güvenliğiniz ve partnerinizin güvenliği için sadece hasarsız prezervatif kullanın.

Prezervatifi takmadan önce tam ereksiyon halinde olmalısınız. Gerçekten sertleşene kadar prezervatifi penisinize takmaya çalışmayın. Penisiniz sertleşmişse prezervatifi takabilirsiniz. Bu işlem her zaman partnerinizle ilk temastan önce yapılmalıdır, çünkü orgazmdan önce bazen az miktarda meni dışarı sızabilir.

Prezervatif kullanımı için adım adım talimatlar

Prezervatif takmak çok kolaydır. Prezervatifin nasıl doğru bir şekilde takılacağını ayrı bir blog makalesinde ayrıntılı olarak anlatmıştık.

Doğrudan talimatlara

Prezervatif kullanımı hakkında video

Kullanımdan sonra

Orgazmdan sonra mümkün olan en kısa sürede, ancak her durumda gevşemeden önce prezervatifli penisi partnerinizden tamamen çekmelisiniz. Güvenli tarafta olmak için, kondomu çekerken kaymasını ve muhtemelen sperm sızdırmasını önlemek için sıkıca tutun.

Kullandıktan sonra, lütfen kullanılmış prezervatifi ve tuvalet kağıdı olmayan diğer nesneleri tuvalete atmayın. Aksi takdirde, drenaj borularınız bir noktada tıkanabilir ve kimse dünyadaki en iyi şeyden sonra böyle bir güçlükle karşılaşmak istemez. Prezervatifler her zaman normal evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.

Mister Size prezervatifleri kullanmak istemeden önce en önemli ipuçları

  1. Ek kayganlaştırıcı gerekiyorsa su bazlı kayganlaştırıcı kullanın.
  2. Vazelin, mineral yağ ve vücut kremi gibi yağ bazlı kayganlaştırıcılar kullanmayın, çünkü bunlar prezervatifi zayıflatabilir ve ürünün daha sonra bozulmasına neden olabilir. Bu aynı zamanda penise veya vajinaya uygulanan bazı topikal ilaçlar (merhem veya krem gibi lokal olarak uygulanan ilaçlar) için de geçerlidir. Prezervatifle birlikte kullandığınız ilacın etkisinden emin değilseniz, doktorunuza veya eczacınıza danışın.
  3. Kauçuk malzeme yapışkan veya kırılgansa ya da ambalajı açıkça hasar görmüşse prezervatifi kullanmayın.
  4. Kullanım sırasında bir prezervatif sızıntı yapar veya patlarsa mümkün olan en kısa sürede veya en az 72 saat içinde bir doktora görünün.
  5. Prezervatifler sadece tek kullanımlıktır. Prezervatiflerin tekrar kullanılması hasar ve enfeksiyon riskini artırabilir.
  6. Her cinsel ilişkide doğru kullanıldığında lateks prezervatifler gebeliği önlemeye yardımcı olur ve HIV/AIDS ve diğer cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların bulaşma riskini azaltır.
  7. Hiçbir doğum kontrol yöntemi hamileliğe ya da HIV ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların bulaşmasına karşı yüzde 100 koruma sağlayamaz. Kendinizin veya partnerinizin hamile olduğundan veya enfeksiyon kaptığından şüpheleniyorsanız, derhal doktorunuza başvurun
  8. Bu ürün, anafilaktik şok dahil alerjik reaksiyonlara neden olabilen doğal lateks içerir. Doğal lateks ürünlerine alerjiniz varsa, kullanmadan önce doktorunuza danışın.
  9. Doğrudan güneş ışığı almayan serin ve kuru bir yerde saklayın.
  10. Çocuklardan uzak tutun. Şişirilmiş veya kırılmış prezervatifler nedeniyle boğulma riski.
  11. Oral seks sırasında prezervatif kullanımı boğulma riskini artırır.
  12. Anal seks sırasında ek kayganlaştırıcı kullanılması hasar riskini azaltabilir.
  13. Prezervatif, profesyonel olmayan yetişkin erkek veya kadınlar için tıbbi bir cihazdır.
  14. Ürünle ilgili herhangi bir ciddi olay üreticiye ve kullanıcının ve/veya hastanın yerleşik olduğu Üye Devletin yetkili makamına bildirilmelidir.
  15. Bu prezervatifler uluslararası ISO 4074 / EN ISO 4074 standartlarına uygundur.

Hala net olmayan bir şey mi var?

Mister Size prezervatiflerin kullanımı hakkında sorularınız mı var? Lütfen iletişim formumuzu kullanarak bizimle iletişime geçin. Ayrıca SSS bölümümüzde birçok sorunun cevabını bulabilirsiniz.

Mister Size
Daha fazla makale

Prezervatifi düzgün takmak - can sıkıcı olmadan nasıl yapılır

Şimdi okuyun

Arkadaşlık+, birleşme, açık ilişki ve çok eşlilik - modern ilişki modellerinde ne var?

Şimdi okuyun

Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun - penisimi seviyorum

Şimdi okuyun