Skip to main content

İtalyan eczanelerinde Mister Size

Mister Size prezervatiflerinizi artık ilk İtalyan eczane toptancısını satın aldığımız İtalya'daki ilk eczanelerden de temin edebilirsiniz. Eczane toptancımız sayesinde Mister Size prezervatifleri artık İtalya'daki birçok eczane için çok daha kolay ve hızlı bir şekilde temin edilebilir ve dolayısıyla prezervatif kullanıcısı olarak size çok daha hızlı bir şekilde ulaşır.

İtalya'daki ilk eczanemiz

İtalya'daki ilk eczane toptancısını satın almamızdan çok önce, Güney Tirol'deki Bruneck'teki ilk eczanenin ürün yelpazesinde Mister Size prezervatiflerimiz zaten vardı. Bu nedenle Zieglauer Farmacia eczanesi, İtalyan eczane pazarında bizim için bir işaret fişeğidir, tabiri caizse, uygun prezervatif boyutunuz artık İtalya'da yerel olarak da giderek yaygınlaşmakta ve size hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmaktadır.

Son müşteriler için daha fazla bilgi

Mister Size'ı eczanenizden satın almak ister misiniz? Almanya'daki birçok eczanenin yanı sıra artık İtalya'da da bu mümkün. Sadece eczanenize sorun, ya prezervatifleriniz zaten yerel olarak mevcuttur ya da eczacınız bunları sizin için sipariş edebilir. Herhangi bir sorunuz varsa, bunları bize de yönlendirebilir veya web sitemize referans verebilirsiniz.

Eczacılar için bilgiler

Eğer bir eczacıysanız ve prezervatiflerimizi ürün yelpazenize dahil etmek istiyorsanız, sizin için tüm bilgileri, tedarik kaynaklarını ve pazarlama materyallerini içeren özel bir sayfa hazırladık. Herhangi bir sorunuz varsa, eczane toptancılarımızla iletişime geçebilir veya istediğiniz zaman doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İtalya'da eczane dağıtımı için iletişim:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (İtalya)

Telefon: 0039-0471-913317
Faks: 0039-0471-915054
E-posta: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Daha fazla makale

Daha fazlasını yapın - kişisel kafa sinemanızdaki seks fantezileriyle

Şimdi okuyun

Hiçbirine benzemeyen - farklı penis şekilleri ne anlama geliyor?

Şimdi okuyun

Günümüzde insanlar daha mı az seks yapıyor?

Şimdi okuyun