Skip to main content

Harika seks için 10 iyi neden (en iyisi burada ve şimdi)

İş, Instagram ve vergi beyannameleri arasında yoğun bir birlikteliğin yaşandığı birkaç mutlu an için doğru zamanı bulmak bazen o kadar da kolay olmuyor. Ve siz farkına bile varmadan, bugünlerde giderek daha fazla genç için olduğu gibi, tatmin edici bir cinsel yaşam yol kenarına düşüyor. Öyleyse bu konuda bir şeyler yapmanın ve bu heyecan verici anları günlük hayata geri getirmenin tam zamanı. Motivasyonla doğrudan işe koyulabilmeniz için, burada ve şimdi harika seksin tadını çıkarmanız için 10 ikna edici nedeni bir araya getirdik. Geriye kalan her şey sizin hayal gücünüze kalıyor ...

1. Günlük stres için mükemmel çözüm

Neden bu kısır döngüyü kırıp tam tersini yapmıyorsunuz? Günlük hayatın stresinin seks hayatınızı mahvetmesine izin vermek yerine, neden harika seksi günlük hayatın stresini bir anlığına bir kenara bırakmak için kullanmıyorsunuz? Bu iki şekilde de harika bir gün için en iyi koşulları yaratacaktır. Ve sonra gerçek bir mutlulukla işe geri dönün.

2. Seks sağlıklıdır - ve nasıl!

Elbette en heyecan verici neden bu değil, ancak konu sağlık olduğunda seks gerçek bir mucize tedavidir: örneğin bağışıklık sisteminizi güçlendirir ve bir sonraki soğuk algınlığı dalgasını hasarsız atlatma şansınızı artırır. Seks ayrıca kan basıncı üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir ve kalp hastalığı riskini azaltabilir. Erkeklerde düzenli boşalma prostatı iyi durumda tutar ve prostat kanseri riskini azaltır.

Ruh da tatmin edici bir cinsel yaşamdan faydalanır. Bunun nedeni, seks sırasında salgılanan endorfin ve "sarılma hormonu" oksitosinin refahımızı artırmasıdır. Böylece olumsuz duygulara ve depresif ruh hallerine karşı küçük bir koruyucu bariyer oluşturur.

3. Ayrıca ağrı kesici etkisi de vardır

Ağrıyı dindirmek için her zaman haplara ihtiyacınız yoktur. Çünkü endorfin aslında orgazm sırasında da çok benzer bir etkiye sahip olabilir. Dikkatinizin dağılmasına ek olarak, vücudunuz aslında ağrıya karşı daha az duyarlıdır. Ve kasların gevşemesi, daha sonra baş ağrılarının veya sırt ağrılarının uçup gitmesi anlamına bile gelebilir.

4. seks kari̇zmaniza belli̇ bi̇r şey kazandirir

Yeni seks yaptığınızda insanlara nasıl göründüğünüzü hiç fark ettiniz mi? Ya da bunu başkalarıyla yaşadınız mı? Dış görüntünüzde birdenbire bir şeyler belirir ve içinizde de kendinizi oldukça iyi hissedersiniz. Eğer bir sonraki partide iyi bir izlenim bırakmak istiyorsanız, önceden yatak odasında ya da mutfak masasında bir tur atarak kendinizi şımartın. Ya da bir sonraki toplantıdan önce ateşli bir şipşak? Eğer doğru geliyorsa, neden olmasın!

5. Seks maceracı ve yaratıcıdır

Bedenlerinizin kendinden geçmiş etkileşiminde, kendinizi sonuna kadar yaşayabilir ve yaratıcılığınızı serbest bırakabilirsiniz. Macera dolu fanteziler, rol yapma oyunları ve aklınıza ne gelirse. Bu küçük molanın tadını çıkarın ve bize neler yapabileceğinizi gösterin! Ve eğer biraz itme ile yapabiliyorsanız, kişisel kafa sinemanızda seks fantezilerimizden ilham almanıza izin verin.

6. saç modeli̇!

Birçok kişi denedi ama bu kesinlikle imkansız! Çünkü seks sonrası saç modeli yeniden yaratılamaz. Ve sadece mükemmel görünüyor - o rahat, vahşi şekilde. Bu yüzden tek bir çözüm var: yoğun bir seansın denenmiş ve test edilmiş yöntemi.

7. Zor konuşmalar seksten sonra genellikle çok daha rahattır

Birlikte biraz stres yaşıyorsunuz ve duygularınız taşıyor mu? İnanması zor ama işte tam da böyle anlarda telafi seksi bazen harikalar yaratabilir. Çünkü bastırılmış enerjiyi samimi bir şekilde dışarı atabildiğinizde ve en azından fiziksel olarak biraz daha yakınlaştığınızda, işler genellikle çok daha rahat görünür. Bu samimi duyguları her şeyi yeniden huzur içinde konuşmak için kullanın. Ya da bir gece uyuyun ve bir süre daha yakınlığın tadını çıkarın. Sonrasında çoğu sorun çok daha küçük görünecek ve birlikte iyi bir çözüm bulabilirsiniz.

8 Ve hemen daha iyi uyuyacaksınız

Uykuya dalamıyor ve başınız bir türlü kapanmazken çarşafların üzerinde dönüp duruyor musunuz? O zaman neden yatakta gerçekten fırtınalı bir şekilde dönüp durmuyorsunuz - eşinizle samimi bir kucaklaşmayla birlikte (ama tabii ki sadece o uyanık ve hazırsa). Yüksekliğin tadını çıkarın, bunu birkaç şefkatli öpücükle takip edin ve muhtemelen kısa süre sonra yumuşak bir uykuya dalacaksınız. Bu arada, bunun nedeni de yukarıda bahsedilen "sarılma hormonu" oksitosindir.

Ve uykuya dalmanıza yardımcı olduğu için küçük bir teşekkür olarak, ertesi sabah yatağınıza kahvaltı getirin.

9. Küçük bir orgazm özgüveni artırır

Seksten sonra, yalnızca genel olarak kendinizi normalden daha iyi hissetmekle kalmaz, aynı zamanda kendinize daha fazla güvenirsiniz. Bu nedenle, gecikmiş maaş zammınızı nihayet cesurca ve kararlılıkla talep etmek için küçük bir itici güç ya da doğru ruh hali gerekiyorsa: Küçük bir sevişmenin egonuzu yükseltmesinden faydalanın. Ve eğer isterseniz: saç stilinizi koruyun! Çünkü kesinlikle sihirli olduğunu biliyoruz!

10. dürüstçe: bunu hak edi̇yorsunuz!

Ama durun bir dakika! Neden seks yapmamız gerektiğini neden düşünelim ki? Sonuçta, bu çok güzel ve dürüst olmak gerekirse: bunu hak ediyorsunuz. Sadece iyi seks değil, kesinlikle harika seks. Sizi ne şekilde mutlu ederse etsin. Öyleyse çıtalı çerçevenin düzgünce gıcırdamasına izin verin, çünkü eylem ve iyi duygular zamanı!

İyi bir neden olup olmadığına bakmaksızın harika seksin tadını çıkarın

Bunun için iyi bir nedeniniz olsun ya da sadece spontane bir şekilde canınız istesin: tam da canınız istediğinde kendinizi rahat bir birliktelikle şımartın. Ve elbette, seks için iyi nedenlerden çok daha önemli olan başka bir şey daha var: günlük yaşamın sürekli var olan stresinden, çok az zamandan ve çok daha fazlasından çok fazla etkilenmenize izin vermemek. Çünkü seks yapmamak için her zaman bir neden bulabiliriz. Ancak bunların bizim için gerçekten iyi olup olmadığı tamamen farklı bir sorudur. Buna cevap vermenin en iyi yolu, bir dahaki sefere harika bir seks yaptığınızda ...

Mister Size
Daha fazla makale

Daha fazlasını yapın - kişisel kafa sinemanızdaki seks fantezileriyle

Şimdi okuyun

Hiçbirine benzemeyen - farklı penis şekilleri ne anlama geliyor?

Şimdi okuyun

Günümüzde insanlar daha mı az seks yapıyor?

Şimdi okuyun