Skip to main content

Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri kullanmak: 23 şaşırtıcı hayat hilesi

Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri hala kullanıp kullanamayacağınızı merak ediyorsanız, doğru yere geldiniz. Burada eski prezervatifleri seks için kullanmanın neden iyi bir fikir olmadığını ve bunun yerine onları nasıl yeniden kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.

Prezervatifleri kullanabileceğiniz onca şeye şaşıracağınıza eminiz.

Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifler seks için kullanılabilir mi?

Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifler, 1, 2, 3, 4 ay veya daha uzun süredir kullanılıyor olmalarına bakılmaksızın genellikle hala kullanılabilir ve toksik değildir. Bununla birlikte, lateks zamanla gözenekli hale geldiğinden bunları seks için kullanmamalısınız.

Bu, prezervatif ne kadar eskiyse, seks sırasında kırılma riskinin o kadar yüksek olduğu anlamına gelir. Bu nedenle, prezervatif arızalarını önlemek için doğru prezervatif boyutunda yeni prezervatifleri zamanında satın almak ve saklamak daha iyidir.

Eski prezervatifleri nasıl yeniden kullanabilirsiniz?

Neyse ki, son kullanma tarihi geçmiş prezervatiflerinizi yeniden kullanmanın birçok farklı yolu var. İşte en iyi 23 hayat hilesi ve fikri.

1. Akıllı telefonları, kameraları ve diğer eşyaları su geçirmez bir prezervatife sarın

Beklenmedik bir şekilde şiddetli yağmura mı yakalandınız? Ya da harika su altı fotoğrafları mı çekmek istiyorsunuz? Ya da bir su savaşına mı davet edildiniz? O zaman elektrikli cihazlarınızı, çantalarınızı ve pasaportlarınızı son kullanma tarihi geçmiş bir prezervatifle kolayca koruyabilirsiniz.

Basitçe prezervatifi açın, gerekirse kayganlaştırıcıyı silin, nesneyi prezervatifin içine yerleştirin ve birbirine düğümleyin. Bir akıllı telefon bile çalışabilir durumda kalır.

2. Yaraları ve yara bantlarını eski prezervatiflerle sudan koruyun

Kirli su veya nem açık yaralarla temas ederse kolayca enfeksiyonlara yol açabilir. Geçici bir su geçirmez sargı oluşturmak için son kullanma tarihi geçmiş bir prezervatif kullanabilirsiniz.

Prezervatifi ambalajından çıkarın, ucunu kesin ve ardından etkilenen bölgenin üzerine çekin.

DİKKAT: Kondom, vücut kısmına ve kondom boyutuna bağlı olarak kan akışını engelleyebileceğinden, kondomu mümkün olan en kısa sürede çıkarın.

3. Ofis veya ev için prezervatif bilek desteği

Bilgisayar başında çok çalışıyorsunuz ve bileğiniz mi ağrıyor? O zaman eski prezervatiflerinizi hızlıca bilek desteği olarak yeniden kullanabilirsiniz.

Prezervatifi su veya kumla doldurun, düğümleyin ve bileğinizin altına yerleştirin.

4. Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri rahatlamak için stres topu olarak kullanın

Müşterileriniz, iş arkadaşlarınız, aileniz, arkadaşlarınız veya tanıdıklarınız sizi sinirlendirdiği için çok mu stres yaşıyorsunuz? O zaman son kullanma tarihi geçmiş prezervatiflerinizle kendinize bir stres topu yapın.

Prezervatifi açın, içine kum ya da benzeri bir malzeme doldurun ve ağzını bağlayın. İsterseniz yeni stres topunuzu boyayabilirsiniz bile.

5. Ayakkabılarınızı lastiklerle parlatmak için ayakkabı cilası

Deri ayakkabılarınız veya sandaletleriniz mat ve bir sonraki etkinlikten önce biraz parlatılmaya mı ihtiyaç duyuyor? O zaman hemen prezervatifin ambalajını açın ve ayakkabılarınıza sürün. Kayganlaştırıcı doğal ve uzun süreli bir parlaklık sağlar.

6. Eski prezervatifleri lastik bant olarak kullanın

Plastik bir poşeti kapatmanız veya birkaç şeyi bir arada tutmanız gerekiyor ve evde hiç lastik bantınız yok mu? Hiç sorun değil! Eski bir prezervatifi çıkarın, gerekirse kayganlaştırıcıyı çıkarın ve ardından küçük şeritler halinde kesin.

Daha sonra prezervatif lastik bantlarını normal lastik bantlar gibi kullanabilirsiniz.

7. Son kullanma tarihi geçmiş prezervatiflerin vidalı kapaklarını açmak

Açamadığınız vidalı kapağı olan bir kavanozunuz ya da başka bir kabınız var mı? Son kullanma tarihi geçmiş bir prezervatifle kesinlikle işe yarayacaktır.

Prezervatifi ambalajından çıkarın, varsa kayganlaştırıcıyı silin ve ardından prezervatifi kapağın üzerine yerleştirin. Ek direnç, kabın açılmasını garanti eder.

8. tekrar kullanilabi̇li̇r prezervati̇f soğutma pedleri̇ ve soğuk paketler

Ayrıca son kullanma tarihi geçmiş prezervatiflerinizden harika yeniden kullanılabilir soğutma pedleri ve soğuk paketler yapabilirsiniz. Bunları seyahat ederken yaralanmaları veya yiyecekleri soğutmak için kullanabilirsiniz.

Basitçe prezervatifi soğuk suyla doldurun, bağlayın ve ne kadar soğuk ve sert olmasını istediğinize bağlı olarak birkaç dakika veya saat boyunca dondurucuya koyun.

9. Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri su geçirmez çorap veya eldiven olarak kullanın

Ayaklarınızın ıslanmasını istemiyor musunuz ya da eldivensiz dokunmak istemediğiniz bir sıvıya uzanmanız mı gerekiyor? O zaman prezervatifleri çıkarın! Onları ayağınızın veya elinizin üzerine çekebilirsiniz.

DİKKAT: Kayganlaştırıcı nedeniyle kaymadığınızdan emin olun ve prezervatifi ayaklarınızın veya ellerinizin üzerinde mümkün olduğunca kısa bir süre bırakın. Prezervatif boyutuna bağlı olarak, prezervatif kan akışını bozabilir.

10. süresi̇ dolan prezervati̇fleri̇ poşet ve dondurucu poşeti̇ olarak yeni̇den kullanin

Artan yiyecekleri veya diğer eşyaları taşımanız veya kaldırmanız gerekiyor ve elinizde bir torba veya dondurucu poşeti yok mu? O zaman son kullanma tarihi geçmiş prezervatiflerinizden birini yeniden kullanabilirsiniz. Basitçe prezervatifi doldurun, bağlayın ve saklayın.

11. eski̇ prezervati̇fleri̇ seyahat i̇çi̇n aci̇l durum i̇çecek şi̇şesi̇ olarak kullanin

Kendinizi acil bir durumda mı buldunuz veya başka nedenlerle içme suyunu taşımak için acilen bir yola mı ihtiyacınız var? O zaman eski prezervatifleriniz mükemmel ortaklardır. Sadece suyla doldurun ve bağlayın. Daha fazla koruma için prezervatifi kalın bir çorabın içine koyarak ekstra yastıklama sağlayabilirsiniz.

12. Son kullanma tarihi geçmiş prezervatiflerinizle ateş yakın

Acil bir durumdasınız ve ateş yakmanız mı gerekiyor? Bu hayat hilesi, güneş parladığı sürece size yardımcı olacaktır. Prezervatifi yakındaki bir su kaynağından aldığınız bol miktarda suyla ya da eritmeniz gereken bol miktarda karla doldurun ve ağzını bağlayın.

Ardından biraz saman, kuru ot ya da başka bir çıra serip dolu prezervatifi yanlarından ayırın. Bu size üstte oldukça düz bir yüzey ve altta bir çıkıntı vermelidir. Güneş mercekten parladığında odaklanacak ve çıranızın yanmasını sağlayacaktır.

13. yemek pişirmek için eski prezervatifleri kullanın

Eski prezervatiflerinizi yemek pişirmek için de kullanabilirsiniz. Kuşkusuz bu oldukça tuhaf bir fikir ama yapılabilir. Japonca biliyorsanız, satın alabileceğiniz bir prezervatif yemek kitabı bile var.

14. Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri parti dekorasyonu ve balon olarak yeniden kullanın

Eğlenceli süslemeler ve balonlar olmadan, herhangi bir parti otomatik olarak sadece yarısı kadar eğlenceli olur. Eğer bunlara fazladan para harcamak istemiyorsanız, prezervatiflerle eğlenceli süslemeler yapabilirsiniz.

Onları şişirin, boyayın, doldurun ya da başka şekillerde kullanın. Tek sınır sizin yaratıcılığınız.

15. Eski prezervatiflerinizi kapı stoperi olarak kullanın

Kapılarınızın cereyan nedeniyle çarparak kapanmasını ya da duvarlara çarpmasını engellemek mi istiyorsunuz? O halde eski prezervatiflerinizi kapı durdurucu olarak yeniden kullanabilirsiniz. Basitçe prezervatifi kum veya toprakla doldurun, düğümleyin ve kapının önüne veya arkasına yerleştirin.

Bir noktada artık düzgün bir şekilde tutmazsa, tozu yıkayabilirsiniz ve tekrar yeni gibi olacaktır.

16. Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri kağıt ağırlığı olarak kullanmak

Elbette bir taş ya da diğer pahalı kağıt ağırlıklarını da kullanabilirsiniz, ancak prezervatif kağıt ağırlığı çok daha eğlenceli ve ucuzdur.

Prezervatifteki kayganlaştırıcıyı yıkayın, içini kum, toprak, çakıl taşı veya başka bir malzemeyle doldurun, bağlayın ve işiniz bitti.

17. Son kullanma tarihi geçmiş prezervatiflerinizle komik buz küpleri

Misafirlerinizi gerçekten özel bir şeyle şaşırtmak istiyorsanız, prezervatif buz küpleri eğlenceli ve orijinal bir fikirdir. İhtiyacınız olan tek şey boş tuvalet ruloları, son kullanma tarihi geçmiş prezervatifler, su ve bir dondurucu.

  1. Ruloları, ağzı masanın üzerinde veya size bakacak şekilde yerleştirin.
  2. Ardından prezervatifleri çıkarın ve tuvalet rulolarının yüksekliğinden biraz daha fazla açın.
  3. Ardından, prezervatifleri kapalı tarafı aşağı bakacak şekilde tuvalet rulosuna asın ve prezervatifi rulonun üzerine gerin.
  4. Şimdi su ile doldurabilmeniz için sabitlenmiş olmalıdır
  5. Prezervatifleri suyla doldurduktan sonra birkaç saatliğine dondurucuya koyun
  6. Buz küpleri tamamen sertleştiğinde, onları rulodan çıkarabilir, bir saniye boyunca ılık suyun altında tutabilir ve ardından prezervatifi çekip çıkarabilirsiniz

Ve işiniz bitti.

18. Eski prezervatifleri kireç çözme için yeniden kullanın

Su artık musluktan veya duş başlığından düzgün akmıyor mu veya her yöne sıçrıyor mu? O zaman kireç çözme zamanı gelmiş demektir. Ancak, musluğun tamamını sökmek istemiyorsanız veya buna fırsatınız yoksa, prezervatif kullanarak da kireçten arındırabilirsiniz.

Bunu yapmak için prezervatifi biraz su, sirke veya sitrik asitle doldurun ve ardından prezervatifi musluğun üzerine çekin. Şimdi birkaç lastik bantla sabitleyin ve çalışmaya bırakın. Sirkeniz ne kadar güçlüyse, musluklarınızın renginin solmaması için o kadar seyreltmeniz gerekir.

19. son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri sapan olarak kullanmak

Son kullanma tarihi geçmiş prezervatiflerinizden de kolayca pratik bir sapan yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey bir prezervatif, bir kağıt bardak ve bir bıçak ya da makas.

İlk olarak prezervatifi açın ve kağıt bardağın ağzından geçirin. Ardından, bardağı ters çevirin ve bıçak ya da makasla tabanını kesin. İşiniz çoktan bitti.

Artık mermilerinizi açıklıktan prezervatifin içine atabilir, ardından diğer elinizle prezervatifi çekerken kağıt bardağı ve prezervatifi tutabilirsiniz.

20. Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri saç bağı olarak yeniden kullanın

Uzun saçlarınız varsa ve elinizde saç bağı yoksa, hızlı bir saç bağı yapmak için eski bir prezervatifi yeniden kullanabilirsiniz. Prezervatifi açın, tamamen açın ve prezervatifin ağzındaki halkayı kesin.

Artık saçınızı yapmak için kullanabileceğiniz bir saç bağınız var.

21. eski̇ lasti̇kleri̇ kapak deği̇şti̇rmek i̇çi̇n kullanin

Bu prezervatif yaşam hilesinin 2 çeşidi vardır. İlk seçenekte prezervatifi alır ve kabın içine herhangi bir şeyin girmesini önlemek için kabın ağzından çekersiniz.

İkinci seçenekte, prezervatifi şişirir, ardından açıklığın üzerine yerleştirir, ikinci elinizle prezervatife sıkıca bastırır ve aynı anda havayı dışarı çıkarırsınız. Bu, prezervatifi kabın açıklığı etrafında kapatacaktır.

22. prezervatifleri kaymaz kaplama olarak yeniden kullanın

Bu hile neredeyse bir önceki numaranın 2. versiyonu gibi çalışır. Önce prezervatifi açın, sarın ve kayganlaştırıcıyı çıkarın. Daha sonra şişirirsiniz ve örneğin havasını tekrar boşaltırken üzerine bir bardak bastırırsınız. Bu, prezervatifi bardağın tabanının etrafına çeker ve artık kaymamasını sağlar.

23. Eski prezervatiflerden yapılmış DIY prezervatif cücesi

Eski prezervatifler için bu ileri dönüşüm hilesi ile eviniz için güzel süslemeler yapabilirsiniz. İşte ihtiyacınız olanlar:

  • Prezervatif
  • El işi ve modelleme kili
  • Huni (kağıttan kalıplanabilir)
  • Zımba ve/veya ip
  • Renkler

İşte prezervatif cücenizi böyle yaparsınız:

  1. Prezervatifi paketinden çıkarın ve açın
  2. Huninizi alın ve prezervatifi zanaat betonuyla doldurun
  3. Prezervatifi bağlayın ve düğümü klipsle veya prezervatifin üstündeki bir iple sabitleyerek üstte sivri bir şekil oluşturun
  4. Betonu en az 24 saat sertleşmeye bırakın
  5. Prezervatifi betondan çıkarın
  6. Cüceyi şekillendirmeye devam etmek için modelleme kilini kullanın. Örneğin, bir burun, şapka için bir ponpon vb. yapın.
  7. Cüceyi istediğiniz gibi boyayın

Boya kuruduğunda cüceyi evinize ya da bahçenize yerleştirebilirsiniz. Orion'un video talimatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sonuç - eski, son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri yeniden kullanmak

Prezervatifler, yatak odası dışında da çok eğlenebileceğiniz inanılmaz derecede çok yönlü yardımcılardır. Son kullanma tarihi geçmiş prezervatifleri artık seks sırasında kullanmamalısınız çünkü gözenekli hale gelirler ve hızla yırtılıp patlayabilirler.

Bu nedenle, son kullanma tarihleri geçmişse, prezervatif arızalarını önlemek için kesinlikle doğru boyutta yeni prezervatifler satın almalı ve ardından eski lastikleri başka bir yerde kullanmalısınız.

Erkeklerin %88'inin yanlış prezervatif boyutu kullandığını biliyor muydunuz? Eğer siz henüz kendi prezervatif ölçünüzü bilmiyorsanız, 4 basit adımda mükemmel prezervatif ölçünüzü nasıl bulacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.

Mister Size
Daha fazla makale

Daha fazlasını yapın - kişisel kafa sinemanızdaki seks fantezileriyle

Şimdi okuyun

Hiçbirine benzemeyen - farklı penis şekilleri ne anlama geliyor?

Şimdi okuyun

Günümüzde insanlar daha mı az seks yapıyor?

Şimdi okuyun