Skip to main content

Çocuklar için prezervatifler - çocuklarla birlikte büyüyen prezervatifler

Çocuklara seks hakkında ne zaman ve nasıl eğitim vermeniz gerektiğini bilmek ister misiniz? Onları en iyi şekilde nasıl hazırlayabilir ve koruyabilirsiniz ya da çocuklar için uygun prezervatifler mi arıyorsunuz?

O zaman doğru yere geldiniz! Bu makalede, cinsel eğitim, prezervatifler ve çocuklar için prezervatif boyutları hakkında bilmeniz gerekenleri anlatacağız. Ayrıca çocuklar ve gençler için prezervatifleri nereden satın alabileceğinizi söyleyecek ve sizi prezervatifler hakkında en önemli bilgilerle donatacağız.

Kemerlerinizi bağlayın, çünkü hiçbir şeyi kaçırmak istemezsiniz!

Çocuklarınızı hangi yaşta eğitmelisiniz?

Bu sorunun cevabı çok çeşitlidir, ancak temel olarak, uygun cinsel eğitim devam eden bir süreçtir ve ideal olarak sadece bir kerelik, ciddi bir konuşma olmamalıdır.

Cinsel rıza, hamilelik, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve ergenlik gibi konular ideal olarak 10 yaşından önce çocuklarınızla tartışılmalıdır.

Doğum kontrolü konusu bu dönemde özellikle önemlidir çünkü çocuklarınızın sizin desteğinize ihtiyacı vardır. Onlarla kadınlar ve erkekler için farklı hormonal veya hormonsuz doğum kontrol yöntemleri hakkında konuşun.

Bu şekilde onları gelecek yıllara ve deneyimlere hazırlayabilir, iyi kararlar alabilmelerini ve kendilerini koruyabilmelerini sağlayabilirsiniz.

Çocukları ve gençleri eğitmenin en iyi yolu

Bunun en iyi yolu, çocuklarınızın size her türlü soruyu sorabilecekleri açık, yaşlarına uygun sohbetler yapmaktır. Bu, günlük yaşamda gelişigüzel bir şekilde de yapılabilir.

Bu tür konular hakkında konuşmakta zorlanıyorsanız ya da sadece hazırlıklı olmak istiyorsanız, konuyla ilgili birçok farklı kitap, broşür ve video bulunmaktadır.

Bu arada, çok az okul prezervatif boyutları hakkında konuşur.

Bu nedenle bir ebeveyn olarak erkek ve kız çocuklarla bu konuda konuşmanız, hatta belki de okula farklı boyutlar olduğunu belirtmeniz kesinlikle çok önemlidir.

Çocuklar için hangi prezervatifler satın alınmalı?

Gençler için doğru prezervatifi bulmak zordur çünkü 12, 13 ve hatta 14 yaşındaki çocukların penisi genellikle henüz tam olarak büyümemiştir. Ergenliğin ne zaman başladığına ve vücutta ne kadar büyüme hormonu olduğuna bağlı olarak, penis 6 yıla kadar büyüyebilir.

Bu da penisin tam boyutuna ulaşmasının 18, 19 veya 20 yaşına kadar sürebileceği anlamına gelir.

Bu nedenle, 52 veya 53 numara olan standart prezervatifler genellikle sığmaz, kolayca kayar veya çok sıkı olur. Bu da cinsel ilişkiyi güvensiz ve rahatsız hale getirir.

Ayrıca, penis büyümeye devam ettikçe daha önce uyan bir prezervatifin zamanla çok küçük hale gelmesi sorunu da vardır. Bu da seksi tekrar güvensiz hale getirir çünkü çok küçük prezervatifler daha kolay patlar, rahatsız edicidir ve ereksiyonu boz abilir. Bu da korunmasız cinsel ilişki olasılığını artırır.

Küçük ve büyük boy prezervatifler

Bu nedenlerle, çocuklar ve gençler için doğru prezervatif boyutunu belirlemek ve onlarla birlikte büyüyen prezervatifleri kullanmak özellikle önemlidir.

Prezervatif boyutunu ölçtükten sonra, 47 veya 49 numara bir prezervatifin ilk başta tam oturduğunu görebilirsiniz. Ancak birkaç ay veya yıl sonra, beden sıkışmaya ve rahatsız olmaya başlayabilir.

O zaman, tıpkı ayakkabı satın alırken olduğu gibi, tekrar ölçme, genişliği veya çevreyi yeniden belirleme ve yeni bir prezervatif boyutuna geçme zamanı gelmiştir.

Bu arada, prezervatif satın alırken penisin veya sünnet derisinin uzunluğunun bir önemi yoktur. Genişlik veya çevre doğru olduğu sürece prezervatifin tam olarak açılmaması veya penisi tamamen kaplamaması tamamen normaldir.

Prezervatif ölçü tablosu - küçük ve büyük penisler için prezervatifler

Aşağıda, alabileceğiniz farklı prezervatif boyutlarına genel bir bakış yer almaktadır. Çoğu üretici yalnızca 52 ile 57 arasındaki boyutlarda prezervatifler sunmaktadır.

Mister Size'da, küçük (veya kompakt) ve büyük penisler için ideal olan daha küçük ve daha büyük birçok prezervatif de alabilirsiniz.

Penis çevresi için

Penis çapı için

Prezervatif boyutu 47

10 cm'den az

3,18 cm'den az

Prezervatif boyutu 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Prezervatif boyutu 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Prezervatif boyutu 57

12,0 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Prezervatif boyutu 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Prezervatif boyutu 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Prezervatif boyutu 69

15,5 cm'den büyük

4,93 cm'den büyük

Çocuklar ve gençler için prezervatif nereden alınır?

Çoğu mağaza şu anda yalnızca standart 52 ila 57 beden prezervatif sattığından, çocuklar için uygun prezervatif sipariş etmenin en kolay yolu internettir.

Genellikle prezervatifler nötr paketlerde gönderilir, bu da komşularınızın (veya ebeveynlerinizin) ne sipariş ettiğinizi görmesi konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir.

Mister Size'ın birçok farklı boyutunu Müller eczanelerinde, birçok eczanede ve ayrıca Orion özel mağazalarında bulabilirsiniz.

Çocuklar için önemli prezervatif bilgileri

Doğru prezervatif boyutunu seçmek harika ve önemli bir ilk adımdır. Ama sonra ne olacak? Prezervatifler nasıl saklanır? Nasıl doğru şekilde kullanılırlar? Biri patlarsa veya sıkışırsa ne olur?

Tüm bu bilgileri burada bulabilirsiniz:

Sonuç - çocuklar için prezervatifler

Çocuklar ve gençler için doğru cinsel eğitim önemlidir ve mümkün olduğunca açık olmalıdır. Çünkü ancak o zaman çocuklar güvenli seksin tadını çıkarma, hamilelikleri önleme, kendilerini koruma ve sağlıklı kalma şansına sahip olurlar.

Doğru kondom boyutunun seçilmesi, kondomların yararlı ve iyi bir şey olarak algılanmasını sağlamada önemli bir adımdır.

Sadece doğru prezervatif boyutuyla en iyi şekilde korunabilir ve maksimum zevkin tadını çıkarabilirsiniz.

Bu arada: Eğer ilk kez seks yapacaksanız, ilk seferinizin harika geçmesi için ilk kez seks yapmakla ilgili makalemizi hemen okumalısınız!

Prezervatifler hakkında daha fazla bilgi edinin

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Prezervatif hakkında seks bilgisi

Doğru prezervatif boyutunu 4 basit adımda belirleyin

İyi korunmak için doğru prezervatif boyutunu kullanmak önemlidir. Burada 4 basit adımda doğru boyutu nasıl belirleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Kondom Anwendung
Prezervatiflerle ilgili ipuçlarımız

Prezervatif uygulaması

Prezervatif kullanırken nelere dikkat etmeliyim? İşte prezervatif kullanmak istemeden önce en önemli ipuçları.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Prezervatif hakkında seks bilgisi

Prezervatifler ve prezervatif boyutları: Tüm sorularınız yanıtlandı

Prezervatifler ve prezervatif boyutları hakkında sorabileceğiniz her şey bu makalede yanıtlanıyor. Daha fazlasını okumak için şimdi tıklayın.